Overview Comités

Horizontale comités
Committee Afkorting Comité
CAC Codex Alimentarius Commission/Commissie
CCCF Contaminants in Food/Contaminanten in Voedsel
CCEXEC Executive Committee/Uitvoerend comité
CCFA Food Additives/Voedseladditieven
CCFH Food Hygiene/voedselhygiëne
CCFICS Food Import and Export Inspection and Certification Systems / Voedsel Import - en Export Inspectie en Certificatiesystemen
CCFL Food Labelling/Etikettering van Levensmiddelen
CCGP General Principles/Algemene Beginselen
CCMAS Methods of Analysis and Sampling/Analyse-methodes
CCNFSDU Nutrition and Foods for Special Dietary Uses/Voeding en Dieetvoeding
CCPR Pesticide Residues/Residuen van Bestrijdingsmiddelen
CCRVDF Residues of Veterinary Drugs in Food/Residuen van Diergeneesmiddelen in Voedingsmiddelen
Verticale comités
Committee Afkorting Comité
CCFFP Fish and Fishery Products/Vis en Visserijproducten
CCFFV Fresh Fruits and Vegetables/Verse Groente en Fruit
CCFO Fats and Oils/Vetten en Oliën
CCMMP Milk and Milk Products/Melk en Melkproducten
CCPFV Processed Fruits and Vegetables/Verwerkte Groente en Fruit
CCSCH Spices and Culinary Herbs/Specerijen en Keukenkruiden
Regionale comités
Committee Afkorting Comité
CCAFRICA Coordinating Committee for Africa/Afrika
CCASIA Coordinating Committee for Asia/Azië
CCEURO Coordinating Committee for Europe/Europa
CCLAC Coordinating Committee for Latin America and the Caribbean/Latijns Amerika en Caribisch gebied
CCNASWP Coordinating Committee for North America and the South West Pacific
CCNEA Coordinating Committee for the Near East/Nabije Oosten